Taxitjänster - Alla våra tjänster

Flygresor

När du är ute och reser vill vi gärna underlätta för dig. Vi tar dig till terminalen i lagom tid och välkomnar dig på plats när du anländer.

Stadsresor

Komfortabla taxiresor med chaufförer som kan Umeåsområdet.

Långfärdsresor

Våra fullutrustade bilar 1-5 pers. Gör resan till en skön avkoppling. TV, video, spelkonsol, ljud via trådlösa hörlurar, flygplansstolar, dubbla AC, hyra av filmen du missat, dryck mm.

Bilbud

Vi utför även pakettransporter, hämtar/lämnar snabbt och smidigt.

Premium

Umeå Eltaxi Premium är en taxitjänst för dig som vill resa med hög standard. Med Premium åker du med våra bästa förare med lång erfarenhet av Stockholm, alltid iklädda mörk kostym. För att kunna erbjuda den bästa komforten kör vi med extrautrustade Mercedes E-och S-klass och Tesla model S, som även är miljöbilar. För större sällskap upp till 5 personer erbjuder vi extrautrustade Mercedes V-klass. Du kan boka Premium direkt här på webben eller genom att ringa till oss.

Premium

Umeå Eltaxi Premium är en taxitjänst för dig som vill resa med hög standard. Med Premium åker du med våra bästa förare med lång erfarenhet av Umeå, alltid iklädda mörk kostym. För att kunna erbjuda den bästa komforten kör vi med extrautrustade Mercedes E-och S-klass och Tesla model S, som även är miljöbilar. För större sällskap upp till 5 personer erbjuder vi extrautrustade Mercedes V-klass. Du kan boka Premium direkt här på webben eller genom att ringa till oss.


Umeå Eltaxi - Miljövänligt kombinerat med lyx

resa säkrare, snabbare
och bekvämt!

090-10 00 00

Ring och boka eller
använd vår formulär

för eventuella frågor eller förfrågningar
ring oss på 090-10 00 00

yrkesverksamma
till kärnan!