Lite om oss

Umeå Eltaxi Logo

Vi är ett professionellt taxibolag i Umeå.

Vi är verksamma i Umeå och Västerbotten men även i andra städer omkring.

Nöjda kunder. 100%

Alla våra kunder är nöjda med vår service

Reaktionstid 97%

Vi har tillgängliga bilar nästan 100% av tiden.

Stadstäckning 90%

Vi expanderar varje dag, men vi behöver fortfarande tid 🙂

Umeå Eltaxi - Schysstare mot miljön

Vi på Umeå Eltaxi har tre målsättningar som vi arbetar aktivt med

Umeå Eltaxi är Umeås första taxibolag med enbart elbilar. Vi kör taxi i Umeå med omnejd och ser till att du kommer dit du ska i tid på ett miljövänligt sätt. Företaget startades 2016 av Sara Carnelius och hennes man Mohammed Al-Nasser.

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy innebär att vi genom flexibilitet och engagemang kan leverera precis vad våra kunder önskar. Vi arbetar ständigt för att kunna utveckla våra tjänster och produktkoncept.

Transportpolicy

Inom vår transportpolicy ingår att alla våra förare ska ha attityder och värderingar beträffande sina medtrafikanter att vi betraktas som ett gott föredöme i trafiken.

Miljöpolicy

Slutligen har vi vår miljöpolicy där vi värderar vår miljöpåverkan och gör vad vi kan för att förebygga och ständigt minska utsläpp till luft, mark och vatten. Vi vill minst uppfylla de krav som myndigheterna ställer och ser det som självklart att vi som arbetar i trafiken tar vårt ansvar för miljön.

tesla taxi

Våra bilar

Umeå eltaxi

Vi har ett urval av 3 olika typer av tesla taxibilar

Olika fordonstyper beroende på dina behov och tillfällen.

Model S

Tesla Model S är en 5-dörrars halvkombi med ett 75 eller 100 kWh lithium ion-batteri. 100 kWh modellen klarar ungefär 485 km på en laddning beroende på fart och väder.

Model X

Tesla Model X är en crossover utility vehicle som började säljas i USA i september 2015, med fullskalig produktion 2016. Bilen erbjuds med batteripack på 75 eller 100 kWh.

Model 3

Model 3 är en 4-dörrars sedan i premiumsegmentet med 5 sittplatser. Elbilen har i grundutförande en räckvidd på cirka 345 km enligt EPA-körcykeln. Bilen kommer att kunna att accelerera från 0 till 100 km/h på mindre än sex sekunder.

Våra förare

Alla våra förare är professionella:

01

Vi ställer höga krav på våra taxiförare. För att få köra taxi hos oss måste man genomgå och bli godkänd i vår egen taxiskola, inom bland annat: lokalkännedom, säkerhet, bokningssystem, taxameterförfarande, kundavtal, taxor och trafikregler.

02

Förare som utför omsorgsresor (färdtjänst och sjukresor) genomgår extra utbildning för att kunna hjälpa kunder med speciella behov.

03

Vi ställer höga krav på oss själva. Förutom att bilarna ska vara rena och snygga invändigt såväl som utvändigt, är samtliga bilar rökfria och vi har alltid plats för minst 4 passagerare

Om du är intresserad av att gå med i vårt team, är du välkommen att skicka ett Cv till oss.

Sök jobb/Skicka Cv
tesla taxi

Umeå Eltaxi - Miljövänligt kombinerat med lyx

resa säkrare, snabbare
och bekvämt!

090-10 00 00

Ring och boka eller
använd vår formulär

för eventuella frågor eller förfrågningar
ring oss på 090-10 00 00

yrkesverksamma
till kärnan!